最新活動


最後一場"主愛臨香江"佈道會,又有我哋ETERNITY為 關心妍 和唱,現場嘅參加者都好留心,仲同我哋一齊唱tim!當我哋唱到<愛是不保留+這是什麼道理>嘅時候,遙望住美麗嘅天空同飛鳥,真係好感受到天父對我哋嘅愛。
相信好多弟兄姊妹都好努力邀請未信主嘅親戚朋友,嚟參加呢幾日嘅佈道聚會。感謝主!有不少人決志信主!盼望還未信主嘅人,日後可以繼續透過唔同嘅途徑認識主,初信主嘅又得到教會嘅牧養同栽培,在聖經真理上扎根,弟兄姊妹就繼續努力傳福音,燃亮、影響和祝福更多人嘅生命,經歷主更深!

#主愛臨香江
#感動歌聲 #關心妍 #ETERNITY

2017-12-04 更新


琴晚ETERNITY為 關心妍 喺"主愛臨香江"佈道會中嘅獻唱,做和唱歌手,感恩見到好多台前幕後嘅弟兄姊妹都同心合意服侍主!呼召咗好多人決志信主啊~
2017-12-01 更新


ETERNITY喺11月19日第三次去到"浸信宣道會明基堂"帶領聚會喇!真係好開心~當日仲有Cathy梁雨恩同大家分享見證㖭!
2017-11-22 更新


ETERNITY嚟到“中華基督教會李賢堯紀念中學“帶領聚會!
唔知香港仲有幾多間學校我哋係未去過ga呢? 😂

2017-11-16 更新


我哋短宣隊👬👭下個星期二早上就出發去美國啦✈️🤗可以請你為我地祈禱嗎?🙏🏻

**請特別為到身在西雅圖嘅喬媽👵🏻還有幫助我哋安排整個佈道行程嘅弟兄👨🏻禱告🙏🏻求主記念他們的辛勞和擺上🙌

各教會也在努力宣傳中,願更多新朋友來到音樂佈道會認識主、跟從主。

#盼望每一位隊員都有健康嘅身心靈打屬靈嘅仗💪🏾

2017-10-12 更新


ETERNITY又全女班出隊"香港培正中學"帶領God is trustworthy(音樂分享會)🎤🎼🎹
2017-09-20 更新


ETERNITY 响 Media 拍 MV,今次係 ETERNITY 自家創作新歌「盡情」,同導演好友 Ivy 真係拍得好盡情!

好感恩,我地 ETERNITY 係埋一齊,無論拍MV、練習定演出,永遠都係充滿笑聲充滿愛!😄❤️

#嚟緊陸續會有新拍攝嘅MV同大家分享
#好期待啊😌

2017-07-25 更新