最新活動


早前 ETERNITY & 關心妍 帶領 由 "愛基金 -
一生最美的祝福音樂佈道團" 主辦 嘅 "信徒奮興會",一同禱告唱詩敬拜主,分享信息激勵弟兄姊妹,更為3月3日佈道會作準備,大家可以繼續努力邀請親朋好友嚟參加呢!

#一生最美的祝福
#ETERNITY
#關心妍
#信徒奮興會
#佈道會

2018-02-14 更新


***聚會推介***又有機會啦!大家快D邀請親戚朋友呢~

[2018-02-10] 一生最美的祝福 (信徒奮興會)
嘉賓:關心妍 / ETERNITY


2018-02-07 更新


感謝東區區議員及社區主任的邀請,早前 ETERNTIY &
歌手Cathy梁雨恩 喺"愛秩序灣社區會堂"帶領"懷舊金曲音樂分享會",各位街坊朋友都好開心,除咗有得聽中英文懷舊歌曲、遊戲、故事、話劇、見證、詩歌....仲有禮物tim,真係滿載而歸啊。

如果弟兄姊姊有教會、機構、學校 或 公司...需要舉辦聚會,歡迎同我地聯絡啊,我地嘅聚會內容可以按不同對象有適當調整的。

#東區區議員(趙家賢、王振星、麥德正)主辦
#社區主任(蘇逸恒、何偉倫)全力支持
#ETERNITY
#Cathy梁雨恩

2018-01-08 更新


今個星期日有 "懷舊金曲音樂分享會" 呀~Come Come Come!!!切密錯過啊~~~

主辦:麥德正區議員辦事處
日期:2018年1月7日 (星期日)
時間:2:00-4:00pm
地點:愛秩序灣社區會堂
嘉賓:ETERNITY 及 梁雨恩Cathy
索取門票:愛旭樓地下32號
查詢電話:2811 1111 / 5281 3150

#歡迎叫埋親朋好友嚟聽下歌呢
#麥德正區議員辦事處
#ETERNITY
#梁雨恩Cathy

2018-01-04 更新


Hallelujah!!! 創世電視登陸 myTV SUPER 602台!邀請大家一齊見證呢個歷史時刻!

由1月3日11:00pm 開始,全新音樂節目「敬拜唱不停」正式首播,第一集係 ETERNITY

2018-01-02 更新


早前ETERNITY去咗大圍服侍長者,大唱懷舊金曲,又去尖東服侍智障學員,學員同我哋一齊唱歌跳舞💃🏼👭💃🏼👭💃🏼真係好感恩可以藉著聖誕節服侍不同需要嘅群體🤗將天父愛的禮物派送出去🎁🎁🎁邀請弟兄姊妹都繼續為我地祈禱🙏🏻🙏🏻🙏🏻

#ETERNITY
#國際四方福音會隆亨堂
#救世軍荔景院

2017-12-19 更新


最後一場"主愛臨香江"佈道會,又有我哋ETERNITY為 關心妍 和唱,現場嘅參加者都好留心,仲同我哋一齊唱tim!當我哋唱到<愛是不保留+這是什麼道理>嘅時候,遙望住美麗嘅天空同飛鳥,真係好感受到天父對我哋嘅愛。
相信好多弟兄姊妹都好努力邀請未信主嘅親戚朋友,嚟參加呢幾日嘅佈道聚會。感謝主!有不少人決志信主!盼望還未信主嘅人,日後可以繼續透過唔同嘅途徑認識主,初信主嘅又得到教會嘅牧養同栽培,在聖經真理上扎根,弟兄姊妹就繼續努力傳福音,燃亮、影響和祝福更多人嘅生命,經歷主更深!

#主愛臨香江
#感動歌聲 #關心妍 #ETERNITY

2017-12-04 更新